Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، منصور غفاری روز سه شنبه در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره کشوری "رویش" که به دو شکل حضوری، با رعایت پروتکل های بهداشتی، در تالار شهروند اصفهان و نیز مجازی برگزار شد، افزود؛ کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی، یکی از مهمترین و پویاترین مجموعه های فرهنگی دانشجویی در کشور به شمار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که از طریق ارتباط تصویری با حاضران در این جشنواره سخن می گفت، اضافه کرد: حدود هفت هزار کانون در دانشگاه‌های سراسر کشور فعالیت دارند.

معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد : هدف دانشگاه ها صرفا انجام ماموریت آموزشی نیست و یکی از مهمترین وظایف آنها ارتقا حس تعهد به خویش و دیگران و مسوولیت پذیری است و فعالیت‌های فرهنگی سهم بسزا و بی بدیلی در تحقق این امر و ارتقاء کیفیت زندگی دارد.

غفاری با اشاره به انواع فراگیری از ۲ منظر رسمی و انتخابی، فعالیت های فرهنگی را از لحاظ انتخابی و غیراجباری بودن، بسیار ارزشمند برشمرد و گفت: تلقی این فعالیت‌ها تنها بعنوان فعالیت های فوق برنامه صحیح نیست و نیاز به سیاستگذاری و برنامه ریزی هرچه بهتر، برای تحقق اهداف عالی جامعه در آن احساس می شود. 

در بخش دیگر این رویداد، رییس دانشگاه پیام نور کشور نیز که بصورت ویدئو کنفرانس در همایش شرکت کرده بود، گفت: در آستانه فصل رویش دوباره طبیعت، نهال چهارمین جشنواره رویش دانشگاه پیام نور به میزبانی اصفهان به شکوفه نشست و عطر توانمندی‌های این دانشگاه، فضای علم و هنر شهر اصفهان بعنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی را آکنده کرد.

محمدرضا زمانی ادامه داد: امسال با همه محنت ها و سختی های ناشی از بیماری کووید ۱۹، این مساله نتوانست مانعی بر سر راه اراده دانشجویان دانشگاه پیام نور قرار گیرد و جشنواره رویش با استقبال هرچه با شکوهتر و با مشارکت نزدیک به دو برابری نسبت به سال گذشته برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره، اصفهان با ۹۶۰ اثر، تهران با ۲۰۴ اثر ، خوزستان با ۱۳۰، همدان با ۱۶۰ اثر و کرمان و فارس هر کدام با بیش از ۱۰۰ اثر ، رتبه های اول تا پنجم را کسب کردند.

زمانی اظهار داشت: دانشگاه پیام نور با گذشته پر افتخار خود، نه تنها در عصر کرونا بلکه از دیرباز پیشران و موتور محرکه دانشگاه‌های کشور در عرصه های علمی از راه دور و جشنواره های مجازی بوده است.

وی جشنواره رویش را فرصتی برای بروز و معرفی استعدادهای نهفته و شاخص دانشجویی و فعالیت‌های گروهی معرفی کرد و گفت: این جشنواره می تواند بستری برای ایفای نقش کلیدی دانشگاه و دانشگاهیان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب فراهم آورد و با ایجاد زمینه مناسب برای خلق ایده ها، نظریه پردازی و طرح مباحث نوین و با یک نگاه منظومه ای و ترکیبی، دانشگاهیان را به سمت قله های بیشتر سوق دهد.

وی تاکید کرد: یکی از بروندادهای این رویداد فرهنگی می‌تواند به صحنه کشاندن دانشجویان برای حضور در کانون های مختلف باشد تا در دوران دانشجویی، تمرینی برای تدبیر در فعالیت‌های گروهی- اجتماعی و زندگی آینده خود انجام دهند و موجب اعتلای فرهنگی خویش و دیگران شوند.

در قسمت دیگری از آیین اختتامیه داین جشنواره، رییس دانشگاه پیام نور استان اصفهان نیز گفت: با تدابیر انجام شده، دانشگاه پیام نور با رتبه یک آموزش الکترونیکی، رسالت خود را در دوران همه گیری ویروس کرونا بخوبی انجام داده و اکنون نیز آماده خدمت رسانی و انتقال تجربیات خود به دانشگاه های دیگر است.

محمدرضا جلالی افزود: دانشگاه پیام نور، امسال هم با طراحی جشنواره های مختلف، زمینه رقابت سالم و بروز استعدادهای دانشجویان را فراهم کرد.

وی اظهار داشت: دانشگاه پیام نور اصفهان در جشنواره های مختلف حضور فعال دارد که نمونه آن جشنواره رویش است که امسال به میزبانی این استان برگزار شد.

جلالی با تاکید بر این موضوع که  تمام جشنواره های برگزار شده در سال جاری بدلیل شرایط کرونا با ریزش همراه بوده است، گفت: چهارمین جشنواره رویش امسال بطور ویژه مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و با دریافت حدود یکهزار اثر بیشتر از سال گذشته، توانست مخاطبان زیادتری را  نسبت به سال قبل جذب کند. 

دبیر علمی جشنواره رویش خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۴۲۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که مرهون اطلاع رسانی گسترده در  رسانه هاست و به اذعان کمیته داوران، در این دوره آثار فاخری در حوزه های مختلف از دانشجویان سراسر کشور دریافت شد.

جلالی تاکید کرد: از ۱۰۶ نفر برگزیده این دوره،۲۴ نفر از دانشگاه‌های پیام نور استان اصفهان هستند.

به گزارش ایرنا، چهارمین جشنواره کشوری رویش دانشگاه پیام نور با رقابت در بخش فردی و چهار بخش فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی کانون‌ها در ۲۰ رشته از جمله خوشنویسی، شعر، فیلم، تئاتر، عکس، نگارگزی و تذهیب، صنایع دستی، موسیقی برگزار شد.

چهارمین جشنواره کشوری کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی «رویش» در سالجاری بعنوان یکی از بزرگترین جشنواره‌های دانشگاهی کشور به میزبانی دانشگاه پیام نور اصفهان برگزار شد و در این رویداد ۲ هزار و ۴۲۲ اثر مورد ارزیابی قرار گرفت. 

مهمترین اهداف برگزاری جشنواره رویش دانشگاهی، نهادینه سازی هویت کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه، شناسایی و معرفی استعدادهای شاخص و ناب دانشجویی در حوزه کانون‌ها،تشویق جامعه دانشگاهی به فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی و ترویج فعالیت گروهی و قانونمند در دانشگاه است.

پنجمین جشنواره کشوری کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی «رویش»، سال آینده به میزبانی دانشگاه پیام نور فارس در شیراز برگزار می‌شود.

برچسب‌ها جشنواره رویش دانشگاهی اصفهان دانشگاه پیام نور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره رویش دانشگاهی اصفهان دانشگاه پیام نور جشنواره رویش دانشگاهی اصفهان دانشگاه پیام نور اخبار کنکور دانشگاه پیام نور کانون های فرهنگی چهارمین جشنواره دینی و اجتماعی جشنواره کشوری رویش دانشگاه جشنواره رویش دانشگاه ها برگزار شد فعالیت ها کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۹۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • اصفهان، اقلیم معناست
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند