Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه پیام نور در این چند سال طوری حرکت کرده است که زمینه‌های پذیرش آن به عنوان یک مجموعه اثرگذار در عرصه پژوهش فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدعلی کریمی پیش از ظهر امروز در همایش نکوداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور در اصفهان اظهار کرد: دانشگاه پیام نور در این چند سال طوری حرکت کرده است که زمینه‌های پذیرش آن به عنوان یک مجموعه اثرگذار در عرصه پژوهش فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون پژوهش دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور 3 مشکل اساسی داشت که 2 مشکل مربوط به داخل و یکی مربوط به خارج از دانشگاه بود، گفت: 2 مشکل مربوط به دانشگاه یکی لزوم فرهنگسازی حضور فعال هیأت علمی و دانشجویان در حوزه پژوهش، کارآفرینی و ارتباط صنعت با دانشگاه و یکی هم جاانداختن این مسأله برای تیم اجرایی دانشگاه که حوزه پژوهش یک عنصر زائد نیست، در حال حاضر این مسأله دارد جا می‌افتد که لازمه تداوم دانشگاه بها دادن به پژوهش است.

وی ادامه داد: بیرون از دانشگاه هم مشکلی داشتیم که در همین راستا تفاهم‌نامه‌های متعدد که با قسمت‌ها و نهادهای مختلف امضا شد، هر کدام از قراردادها با نگاه ملی دیده شده و همه به این باور رسیده‌اند که دانشگاه پیام نور یک دانشگاه ویژه است.

کریمی خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور به این بلوغ رسیده است که افراد توانمند خود را در این عرصه معرفی کند، باید فرصت بهره‌مندی از این توانمندی‌ها را فراهم کرد.

معاون پژوهش دانشگاه پیام نور در رابطه با برگزاری مراسم هفته پژوهش در اصفهان گفت: از 3 سال قبل تمرکززدایی برای برگزاری مناسبت را در نظر گرفتیم، تا کنون این مراسم ویژه پژوهشگران در تهران، قزوین و اصفهان برگزار شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در مجموع 98 نفر در عرصه پژوهش در کل کشور برگزیده شدند، عنوان کرد: امسال 61 برگزیده از بین هیأت علمی از استان‌های مختلف، 10 برگزیده از بین کارآفرینان و فناوران برتر، 7 برگزیده از کارمندان و دانشجویان، 3 نشریه برگزیده، 3 مدیر برتر آزمایشگاه‌ها، 6 نفر از اساتید، یک رئیس استان برگزیده در حوزه کارآفرینی و درآمدزایی و ارتباط دانشگاه با صنعت که استان همدان بود و یک مرکز برگزیده که مرکز ساری را هم به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند.

کریمی در ادامه ابراز امیدواری کرد که این روند پررنگ‌تر و پویاتر ادامه داشته باشد و تصریح کرد: علی‌رغم همه تنگناها در حد بضاعت دانشگاه در حوزه پژوهش چیزی کم گذاشته نشده و در حوزه کارآفرینی و ارتباط دانشگاه با صنعت اتفاقات بسیار خوبی رخ داده است.

به سمت ارتباط با صنعت حرکت کرده‌ایم

مهدی یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان نیز در این همایش اظهار کرد: امروزه دانشگاه پیام نور در کنار دانشگاه‌های بزرگ و مطرح در فعالیت‌های پژوهشی و دانش بنیانی حضور دارد و پذیرفته شده و ظرفیتش هم معرفی شده است، تعدد تفاهم‌نامه‌های پژوهشی از مظاهر این رشد و پیشرفت است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان افزود: اگر به شعار هفته پژوهش که «پژوهش کاربردی دانشگاه رمز ارتباط مؤثر با صنعت و کارآفرینی» است توجه کنیم، واقعاً می‌طلبد که پژوهش‌ها به سمت کاربردی شدن پیش برود.

وی ادامه داد: در همین راستا به سمت ارتباط با صنعت حرکت کرده‌ایم، تفاهم‌نامه با کانون کارفرمایان یکی از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه پیام نور بود، وقتی از ارتباط دانشگاه با اغلب کارفرمایان اقتصادی و صنعتی صحبت می‌شود می‌گویند به پژوهش‌های کاربردی و مسأله محور نیاز داریم.

یوسفی تأکید کرد: اعضای هیأت علمی خود و بقیه را باید تشویق کنند به این سمت برویم تا جایگاه دانشگاه پیام نور ارتقا پیدا کند.

انتهای پیام/63064/م30/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه پژوهش دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۳۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرطان پستان پس از سرطان کبد، شایع ترین نوع سرطان در جهان است. گزارش شده است که از هر هشت زن، یک نفر در بخشی از زندگی خود به سرطان پستان مبتلا می گردد. این نوع سرطان همچنین بعد از سرطان پوست، شایع ترین سرطانی است که در زنان تشخیص داده می شود. گرچه علت سرطان پستان نامشخص است، ولی فاکتورهای مختلفی از جمله مشخصه های فردی و اجتماعی مانند سن، وزن، سن یائسگی، شیوه زندگی و نوع تغدیه، استعداد ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهند. با توجه به عدم وجود راه پیشگیری قطعی، تشخیص زودرس و درمان در مراحل اولیه بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: تغذیه چگونه خطر ابتلا به سرطان را تقویت می‌کند؟

به گفته صاحب نظران، تشخیص زودرس سرطان پستان در مراحل اولیه بیماری با ماموگرافی، انتخاب روش های درمانی مختلف، موفقیت درمان و طول عمر بیماران را زیاد می کند. همان گونه که اشاره شد، عوامل متعددی در بروز سرطان پستان نقش دارند که عمدتا شامل سن، جنس، شرح حال خانوادگی، استعداد ژنتیکی و یائسگی دیررس هستند. همچنین سبک زندگی، سایر بیماری ها، سابقه ژنتیکی، الگوی غذایی و استرس نیز در این خصوص تأثیرگذار هستند. برخلاف پژوهش های زیادی که به بررسی ارتباط غذاها، درشت مغذی ها و ریزمغذی ها با خطر سرطان پستان پرداخته اند، به جز ارتباط قطعی مستقیم الکل، سایر ارتباط ها هنوز به درستی مشخص نشده و بحث برانگیز باقی مانده اند.

در همین زمینه، محققانی از دانشگاه علوم پزشکی جهرم و دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحقیقی را انجام داده اند که در آن ارتباط میان پیش‌آگهی سرطان پستان با الگوهای غذایی مختلف در زنان مبتلا به این بیماری مورد بررسی قرار گرفته است.

در این مطالعه، ۱۰۷ زن مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به مرکز خاتم‌الانبیاء شهرستان جهرم مشارکت داشته اند و اطلاعات مورد نیاز پژوهشگران را از طریق مصاحبه و تکمیل پرسشنامه ارائه داده اند. این اطلاعات سپس با کمک نرم افزارهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

در مطالعه فوق که نتایج آن را ماهنامه «زنان، مامایی و نازایی ایران» وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر کرده است، ارتباط معنی‌دار و قابل توجهی بین شدت سرطان پستان و الگوهای غذایی یافته شد. بر این اساس، همبستگی مثبت با مصرف چای و نوشابه، همبستگی منفی با مصرف فست‌فود و تفاوت در مصرف شکلات و قهوه در افراد مبتلا به سرطان از نظر عود و متاستاز وجود داشت.

به گفته نوید کلانی، محقق گروه بیهوشی مرکز تحقیقات مؤلفه‌های اجتماعی نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم و همکارانش، «فست فود نسبت به سایر متغیرهای بررسی شده، اثرگذاری و پیش آگهی بدتری در عود و مرگ و میر بیماران مبتلا به سرطان پستان دارد».

آن ها می افزایند: «نتایج ما نشان داد که همبستگی معنی دار و معکوسی بین مدت زمان دریافت شیمی درمانی و میزان مصرف فست فود وجود دارد. مطالعات نشان می دهند که درمان بدخیمی ها ممکن است از طریق ایجاد بیزاری از غذا بر ترجیحات غذایی تأثیر بگذارد».

آن ها در انتها اشاره کرده اند که مطالعات بیشتری برای مقایسه الگوی غذایی این افراد با افراد سالم برای علت‌یابی بین اختلالات تغذیه‌ای سرطان پستان موردنیاز است.

انتهایی پیام/

کد خبر: 1228439 برچسب‌ها سرطان

دیگر خبرها

  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • میدان شهرت در ایران
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است