Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان گفت: در راستای ارتقا کارآفرینی و مهارت‌آموزی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه پیام‌نور دو قرارداد با کانون عالی صنفی کارفرمایان و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جهوری امضا شده است. ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۵ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدرضا زمانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد دانشگاه پیام نور و برنامه‌های در نظر گرفته‌ شده اظهار داشت: دانشگاه پیام نور بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی کشور با 430 هزار دانشجوی فعال است که 43 مرکز و نمایندگی را در سراسر جهان دارد که حدود 6 هزار دانشجوی بین‌المللی در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیستم آموزشی پیام نور ترکیبی است که در مقطع دکتری به صورت حضوری و در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برخی از رشته‌ها به‌صورت حضوری، نیمه‌حضوری و برخی الکترونیکی و مجازی است.

سرپرست دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان بابیان اینکه دانشگاه پیام نور شبکه الکترونیکی منحصربه‌فردی دارد، گفت: تحصیل در این دانشگاه محتوا محور است که از سال گذشته بسیاری از محتواها به‌صورت الکترونیکی در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: آزمون‌ها به‌صورت متمرکز و هم‌زمان برگزار می‌شود که هر ترم حدود 3 میلیون نفر آزمون می‌دهند و از سال گذشته 23 درصد از آزمون‌ها به دلیل مسائل زیست‌محیطی به‌صورت الکترونیکی برگزارشده است.

زمانی در مورد شهریه این دانشگاه گفت: این دانشگاه با اینکه دولتی است اما بخشی از هزینه تحصیل به‌صورت شهریه از دانشجو اخذ می‌شود، با این‌ وجود تلاش شده که منابعی را برای کمک به دانشجویان در زمینه شهریه فراهم کنیم؛ ظرفیت صندوق رفاه دانشجویی که مقدار مشخصی از شهریه را تأمین می‌کند دو برابر شده و علاوه بر این با چند بانک عامل قرارداد امضا شده و دانشجو می‌تواند کل شهریه را به‌ صورت وام با 1.2 درصد کارمزد دریافت کند، همچنین برای خانواده‌های محروم و بی‌بضاعت 2.4 میلیارد تومان تحصیلات اختصاص داده‌ شده است.

تسهیلات کم‌بهره‌ به دانشجویان دانشگاه پیام‌نور پلدختر پرداخت می‌شود‌تسنیم پیگیری کرد؛ چرا دانشجویان دانشگاه پیام‌نور زنجان به منابع امتحانی دسترسی ندارند؟شاخص تحصیلات دانشگاهی زنان روستایی خراسان شمالی 50 درصد از میانگین کشوری پایین‌تر است

وی افزود: بودجه دانشگاه یک بودجه دولتی است که 30 درصد آن دولتی و 70 درصد آن از درآمد اختصاصی تأمین‌ می‌شود، به صورتی‌ که این درآمد اختصاصی از طریق شهریه و از طریق قراردادهای پژوهشی و فناوری، طرح‌های اجتماعی و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و آزاد برای قشر خاص است.

سرپرست دانشگاه پیام‌ نور اصفهان با اشاره به مباحث مهارت‌آموزی و کارآفرینی تصریح کرد: برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دو برنامه مستقل پیش‌بینی‌ شده که در حال اجرا است؛ در این راستا قراردادی با بزرگ‌ترین بخش خصوصی کشور، کانون عالی صنفی کارفرمایان منعقد شده که هر دانشجویی بر اساس علاقه و تخصص معرفی می‌شوند تا دوره‌های لازم را دریافت کنند.

وی افزود: همچنین قراردادی با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری امضا شده و یک هفته بعد با حضور آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جهرم اجرا شد و در 7 استان به‌صورت پایلوت در حال اجرای شدن است، به عبارتی بر اساس این قرارداد با هماهنگی استانداری‌ها و فرمانداری‌ها تعیین می‌شود که منطقه به چه نوع تخصصی برای ایجاد اشتغال نیاز دارد و دانشگاه پیام نور مجری این برنامه خواهد بود که با برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزش لازم داده شود و در استان‌ها مدیرکل توسعه روستایی و منابع استان‌ها تا 100 میلیون وام اشتغال با بهره 6 درصد را در اختیار فارغ‌التحصیلان این دوره‌ها قرار می‌دهند.

زمانی بابیان اینکه برخی از رشته‌ها اشباع‌ شده و باید متناسب با نیاز هر منطقه رشته‌ها را تبیین و ساماندهی کرد، گفت: حدود 60 درصد رشته‌ها علوم انسانی است؛ به دنبال رشته‌هایی هستیم که با ویژگی دانشگاه متناسب باشند در واقع به رشته‌هایی که کار عملی و حضور دانشجو الزامی باشد کمتر پرداخته می‌شود.

انتهای پیام/ح

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم