Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه پاریس ۱۳(Paris 13 University) یکی از شعب سیزده‌گانه دانشگاه پاریس محسوب می‌شود. این واحد در سال ۱۹۷۰ از دانشگاه پاریس جدا شد و دارای پردیس های دانشگاهی زیاد با حدود 24 هزار دانشجو است.
به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان اصفهان روز یکشنبه اعلام کرد: هیاتی از دانشگاه پاریس 13 با حضور در دانشگاه پیام نور اصفهان از نزدیک با ظرفیت ها و فعالیت های این مرکز آشنا شدند و درباره نحوه همکاری با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قائم مقام بین الملل دانشگاه پاریس 13 در این دیدار گفت: این دانشگاه دارای 24 هزار دانشجو است و در همه رشته ها به جز فلسفه دانشجو می پذیرد.
پروفسور دانیل وربا افزود: رشته های اقتصاد، پزشکی، ریاضی، جامعه شناسی و حقوق از رشته های برتر این دانشگاه است.
وی اظهار کرد: دانشگاه پاریس 13 با تعدادی از دانشگاه های دیگر فرانسه یک کنسرسیوم راه اندازی کرده است و اگر دانشگاهی با این دانشگاه تعامل کند می توانیم زمینه همکاری با سایر دانشگاه های حاضر در کنسرسیوم را برایشان فراهم کنیم.
قائم مقام بین الملل دانشگاه پاریس 13 گفت: استفاده از استادان مدعو دانشگاه های پیام نور و پاریس 13 در 2 دانشگاه، فرصت مطالعاتی و همکاری در زمینه پژوهشی ویژه استادان 2 دانشگاه و بازدیدهای علمی از زمینه های قابل بررسی برای تعامل بین 2 دانشگاه است.
او با اشاره به مدرسه های تابستانه در دانشگاه های پاریس افزود: شما هم با ایجاد چنین مدرسه ای می توانید زمینه سفر متقابل استادان را بین 2 کشور برای تقویت زبان فارسی و فرانسه فراهم کنید.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه پاریس 13 تا کنون 560 تفاهم نامه بین المللی با سایر دانشگاه ها منعقد کرده است.
در این دیدار معاون آموزشی دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد و عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه پیام نور استان اصفهان به معرفی ظرفیت های این دانشگاه ها و ارائه پیشنهاد برای همکاری و تعامل با دانشگاه پاریس 13 پرداختند.
اصفهان یکی از بزرگترین دانشگاه های پیام نور استانی کشور را دارد بطوریکه اکنون 43 مرکز و واحد پیام نور با 53 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این استان فعال است.
در چهار سال اخیر بویژه پس از اجرایی شدن سند برجام، ارتباط و همکاری بین دانشگاه های استان اصفهان با دانشگاه های خارجی از جمله دانشگاه های مطرح اروپایی و آسیایی در زمینه های مختلف از جمله دوره های مشترک آموزشی، طرح های آموزشی و پژوهشی مشترک، تبادل دانشجو و فرصت های مطالعاتی و تحقیقاتی، افزایش چشمگیری یافته است.
معاون اداری دانشگاه اصفهان چندی پیش از افزایش 275 درصدی تفاهمنامه های همکاری علمی و پژوهشی این دانشگاه با دانشگاه ها و موسسه های علمی خارجی در دولت یازدهم خبر داد.
اصفهان به عنوان دومین استان دانشگاهی کشور دارای حدود 180 دانشگاه و موسسه آموزش عالی و 330 هزار دانشجو است.
ت/3011 خبرنگار: آسیه معینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند

خارش پوست یکی از علائمی است که ممکن است در بسیاری از بیماری‌های مختلف بروز کند.

به گزارش ایسنا، خارش یکی از علائم شایع عارضه‌های پوستی است.

در این مطلب به نقل از بی بی سی، به چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد، می‌پردازیم:

۱. برآورد تقریبی نشان می‌دهد که ما حدود ۹۷ بار در روز خودمان را می‌خارانیم.

۲. احساس خارش بر اثر تماس با حشرات و گیاهان به دلیل سمومی است که بر پوست ما به‌جا می‌گذارند. مواد سمی باعث آزاد شدن هیستامین‌ها در بدن می‌شوند که نوعی واکنش ایمنی بدن است. در این واکنش بافت‌های عصبی پیام‌های احساس خارش را به مغز ما می‌فرستند.

۳. احساس خارش، شبکه عصبی ویژه خود را دارد. تاکنون تصور می‌شد احساس خارش و درد، مسیرهای دریافت یکسانی دارند اما در سال ۱۹۹۷ مشخص شد احساس خارش، بافت‌های عصبی ویژه‌ خود را دارد.

۴. پیام‌های خارش بسیار به کندی منتقل می‌شوند. بافت‌های عصبی سرعت‌های گوناگونی دارند. پیام‌های لمس با سرعتی حدود ۳۰۰ کیلومتر ‌در ‌ثانیه انتقال پیدا می‌کنند. «درد ناگهانی» (برای مثال وقتی به‌طور اتفاقی دست روی شعله گاز قرار می‌گیرد)‌ با سرعتی حدود ۱۳۰ کیلومتر در ساعت منتقل می‌شود. احساس خارش با سرعتی حدود سه کیلومتر در ساعت انتقال پیدا می‌کند که کمی آهسته‌تر از سرعت راه‌ رفتن انسان است.

۵. احساس خارش مانند خمیازه کشیدن مسری است. دانشمندان با نمایش فیلم موش‌هایی که خود را می‌خارانند به گروه دیگری از موش‌ها به این موضوع پی‌بردند. پس از نمایش فیلم، موش‌های تماشاگر هم شروع به خاراندن خود کردند.

۶. احساس مسری خارش بخش کوچکی از مغز به نام هسته سوپراکیاسماتیک (بخش قدامی هیپوتالاموس) را فعال می‌کند. عصب‌شناسان هنوز به‌ طور دقیق عملکرد این بخش از مغز را در چگونگی مشاهده و تکرار عمل خاراندن درنیافته‌اند.

۷. خاراندن بهترین راه برای خلاص شدن از مهاجمان خارش‌آور است. خاراندن، به دور کردن حشرات موذی یا دفع اثر گیاهان سمی کمک می‌کند. همچنین باعث گشادی رگ‌های خونی و در نتیجه جریان بیشتر گلبول‌های سفید و پلاسمای خون برای از بین بردن اثرات سمی می‌شود. به همین دلیل است که با خاراندن، پوست سرخ و لکه‌لکه می‌شود.

۸. خاراندن احساس خوشایندی است چون باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود.

۹. خوشایندترین نقطه برای خاراندن در بدن مچ پاست. پژوهش‌ها این موضوع را نشان داده است.

۱۰. هرچه بیشتر خود را بخارانید احساس خارش بیشتر می‌شود. خاراندن پوست باعث آزاد شدن هیستامین بیشتر می‌شود و پیام‌های خارش بیشتری به مغز فرستاده می‌شود. اگر این کار را ادامه دهید باعث آسیب دیدن پوست و ایجاد زخم و عفونت می‌شوید.

۱۱. در بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس (صدفک) یا اگزما (درماتیت) چرخه خارش آزاردهنده می‌شود. در چنین مواردی آنتی‌هیستامین‌ تجویز می‌شود تا اثرات هیستامین را خنثی کند و احساس خارش را کاهش دهد.

۱۲. پژوهش‌ نشان داده است که خارش مداوم و مزمن به اندازه درد مزمن ناتوان‌کننده است. خارش مزمن از اثرات جانبی بیماری‌های گوناگونی مانند بیماری‌های کبدی و لنفوم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز